Posted By Mikael Andersson Posted On

Ja, en meget dyr lastbil tilhørende Marshmellos manager var involveret i en politijagt

Succes giver, kriminalitet tager væk.

Onsdag aften i Los Angeles blev en meget dyr lastbil tilhørende Marshmellos manager Moe Shalizi stjålet og involveret i en politijagt, der strakte sig fra San Fernando Valley til Malibu og derefter tilbage til Valley.

Hijinks startede, da Shalizis Ford VelociRaptor 6×6 – som har en startpris på 350.000 $ – blev stjålet fra servicebåsen hos en forhandler i Van Nuys, Californien, af en mand, der cyklede.

Den meget store lastbil blev senere set af en helikopter, der passede gennem Malibu, hvor politiet forsøgte at stoppe den med en pitmanøvre og spidsstrimmel. Men ingen terninger! Tyven kørte derefter tilbage til dalen, hvor han løb adskillige stoplys, inden han løb ind i en lyspæl, mens han forlod en Taco Bell-parkeringsplads. Chaufføren overgav sig til sidst og blev fredeligt arresteret.

“Lastbilen er involveret i en live forfølgelse på KCAL 9,” sagde Shalizi, da han delte video af jagten til sin Instagram-historie. “Det her er sindsygt.”

Faktisk er det “OK ikke at være OK”, når materielle ejendele “Come & Go”, men Shalizi vil sandsynligvis være “Lykkeligere”, når hans lastbil udskiftes.